Waarom glasvezel?

Wat zijn de voordelen van glasvezel?

U zult vast denken; “Mijn internet en televisie is prima. Ik hoef niet zo nodig glasvezel, dus waarom wordt dit nu aangeboden?” Omdat wij als sportclubs uiteraard iedereen zo goed mogelijk willen informeren heeft DELTA Fiber Netwerk een flyer gemaakt voor ons met alle voordelen op een rijtje. Klik hieronder om die flyer in te zien. 

Hoe gaat de aanleg in zijn werk?

Hiernaast staat een filmpje waarin Delta Fiber Netwerk precies uitlegt hoe de aanleg in zijn werk gaat. 

Waarom willen we glasvezel in Haulerwijk?

Bij glasvezel denken veel mensen aan snel internet. Klopt! Maar er is meer… Omdat glasvezel speciaal is aangelegd voor het gebruik van internet, heeft het veel voordelen ten opzichte van DSL en kabelinternet. Ga maar na: DSL is oorspronkelijk aangelegd voor de telefonie. Het internet kwam later en was een bijzaak. En kabel? Dat is aangelegd voor televisie. 

Voordelen als we nu voor glasvezel kiezen:

  • Geen aansluitkosten
  • Klaar voor de toekomst; snel en stabiel internet bij gebruik van meerdere apparaten tegelijk. Goed voor gamers, thuiswerkers en studerende kinderen, ouderen/zorg
  • Gegarandeerde internetsnelheid voor zowel up- als downloaden
  • In veel gevallen zijn uw kosten gelijk of minder, maar krijgt u meer voor uw geld
  • Hoge internetsnelheid die niet kan worden beïnvloed door meerdere gebruikers tegelijkertijd.
  • Lukt het ons niet om in Haulerwijk nog 150 aanmeldingen te halen voor 12 mei 2021, dan kan het nog jaren duren voordat we weer in aanmerking voor glasvezel zullen komen.

DELTA Fiber Netwerk is partij die het netwerk aanlegt. Voor het abonnement kunt u kiezen uit 4 telecomaanbieders. Met de abonnementen van Caiway en Delta ondersteunt u de verengingen. U kunt bij zowel Delta als Caiway gemakkelijk kiezen tussen een totaalpakket met internet, TV (met behoud van uw huidige zenderpakket) en optioneel telefonie, een pakket met alleen internet of kies voor een zakelijk pakket. 

Hieronder bevindt zich de link naar de keuzewijzer. Als u de vereniging wil steunen en zelf €25,- wil ontvangen, meld u dan niet aan via de keuzewijzer maar ga terug naar deze website en meld u aan via de knop ‘aanmelden’ op onze website. Alleen dan ontvangt u €25,- en ontvangen de  Haulerwijker verenigingen €50,- voor uw aanmelding.

Wilt u geholpen worden met uw aanmelding? Bel dan met onze glasvezeladviseur op 06-38 61 29 20. Hij is bereikbaar van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. 

*als het benodigde aantal aanmeldingen zijn behaald. 

Abonnement afsluiten met korting?

Wanneer Delta of Caiway een aanmelding ontvangen via deze website ontvangt u €25,- en ontvangen onze lokale verenigingen €50,- per aanmelding (via het Sportplatform) als het benodigde aantal aanmeldingen is behaald!

Let op: deze actie geldt alleen als u zich aanmeldt via de aanmeldknop op deze website!