Nieuws

Glasvezel informatiepunt geopend

31 maart 2021

Vanaf 31 maart is het Glasvezel Informatiepunt van Delta Fiber Netwerk aan de Vaart Zuid Zijde 54A in Appelscha geopend.

Heb jij hulp nodig bij het maken van een keuze voor een telecomaanbieder, abonnement of een andere vraag over glasvezel? De adviseur van DFN verwelkomt je graag in het Glasvezel Informatiepunt. Dit kan op afspraak. Je kunt een afspraak maken van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Uiteraard houden zij rekening met de RIVM richtlijnen.

Je kunt direct een afspraak maken met onze adviseur op nummer 06-38612907 of via onderstaande link.

Online informatie avond gemist?

29 maart 2021

Afgelopen woensdag 24 maart was er een online informatieavond van Delta Fiber Netwerk over de campagne van Haulerwijk. Alle informatie omtrent de campagne werd hier uitgelegd. Heeft u het gemist? Geen probleem. Klik hiernaast op de video en kijk de webinar. 

Heeft u na de clip nog vragen? Klik hieronder op de button. 

Online informatieavond?

18 maart 2021

Delta Fiber Netwerk organiseert veilige online informatieavonden. Zo kunt u met een kopje koffie op de bank alle informatie eens aanhoren live, en vragen stellen!

De avond is op 24 maart! U moet zich ervoor aanmelden via de site van Delta Fiber Netwerk. Klik hieronder op de knop.

Heeft u al een abonnement afgesloten?

17 maart 2021

Omdat de campagne van Delta Fiber Netwerk weer hervat wordt hebben alle mensen die al eerder een abonnement hebben afgesloten een brief gekregen. Wellicht heeft u de brief gemist dus wij hebben hem hier op de website geplaatst. Klik op de link hieronder. 

Start van de campagne

18 maart 2021

De campagne van Delta Fiber Netwerk is officieel van start gegaan. Lees hieronder het persbericht wat in de kranten staat. 

Dat gaat snel he?

13 maart 2021

Heeft u wel eens nagedacht over hoe snel de techniek zich ontwikkelt? Kijk het filmpje hiernaast. Vraagt u zich maar eens af uit welk jaar dit filmpje komt..

Antwoord: 1998